Tjänster

STRATEGISK RÅDGIVNING

Går säkerhetsarbetet mest ut på att agera dörrvakt och kontrollera att affärsverksamheten inte gör något aningslöst? Är cybersäkerhet något som möts med skepsis?

Sådana situationer är självförstärkande, och vanliga. De är dessutom ett utmärkta tillfällen att ta ett steg tillbaka och se över säkerhets roll i affärsverksamheten.

Som tredje part är det enklare för oss att se möjligheter och locka fram lösningar. Vi har dessutom en syn som är extremt orienterad mot affärsverksamhetens behov; de som är både köpare och nyttjare av cybersäkerhet.

SÄKERHET SOM SÄLJHINDER

Er kunds säkerhetspersonal har ofta stort inflytande över vilka produkter som köps in. Till skillnad från din kontakt på plats kan de tyvärr vara ointresserade av vilka fördelar produkten innebär för deras verksamhet i övrigt.

Låt inte sådant bli ett hinder i er försäljning.

I stället: få över dem på er sida och särskilj er genom att ta initiativet och göra cybersäkerhet till en konkurrensfördel. Vi hjälper er att förstå vad de vill höra, och vad de inte vill höra. Låt det återspeglas i dokumentation, marknadsföringsmaterial och hur säljare presenterar.

PROJEKTSTÖD

Som projektledare i någorlunda stora organisationer finns ett överflöd av intressenter. De från cybersäkerhet kanske är svårast att förstå sig på.

Nästan alla säkerhetskrav är förhandlings- eller tolkningsbara. Se till att ha en rådgivare som förstår dem och sitter på din sida om bordet.

Det finaste är att dina kroniskt underbemannade motparter, om vi får kalla dem så, kommer att uppskatta det. Med deras förtroende växer din rörelsefrihet. Vi har väglett många projekt genom åren.

TEAMCOACH

Är ni mitt i resan mot autonoma, agila utvecklingsteam? Självklart ska teamen ta ett huvudansvar för cybersäkerheten i sin produkt, precis som för alla andra, minst lika viktiga, kvalitetsaspekter.

Att coacha team så att de kan fånga sin egen fisk förutsätter dock en lite annan inställning till säkerhetsarbetet, framför allt krävs mer dynamik och större uthållighet. Teamen uppskattar att någon “finns där” för dem.

Vi har erfarenhet av hur agila team fungerar och av att hjälpa dem göra ett fantastiskt arbete.

Vi hjälper affärsverksamheten.